Hvad er tamponer lavet af?

Omslaget:

Omslaget er et ultratyndt lag af specielt udvalgte syntetiske fibre (polyethylen  , polypropen, polyester), der garanterer behagelig indføring og fjernelse, især på dage med let blødning. Omslaget er viklet rundt om den absorberende kerne for at forhindre fibre i at klæbe til indersiden af skeden, når tamponen fjernes. Dette tynde lag omgiver tamponkernen uden brug af unødvendige kemikalier. Dette hjælper med at gøre vores tamponer sikrere og mere behagelige.

De syntetiske fibre, der består af omslaget, er sikre og anvendes i mange produkter, herunder bandager.

Absorberende kerne:

Hovedparten af vores absorberende kerne er lavet af viskose, en nedbrydelig og bæredygtig fiber, som er lavet af naturlig træmasse, der er bevist at være sikkert at bruge for mennesker. Viskose har sugeevne og styrke, der gør viskosefiber perfekt egnet til brug i en tampons absorberende kerne. Viskose er et sikkert, bæredygtigt og ansvarligt materiale at bruge. Derudover produceres de viskosefibre, vi bruger, af bæredygtige skove i Europa.

Snor:

Tamponsnoren er lavet af syntetiske polyesterfibre, der er kendetegnet ved styrke og evnen til ikke at tiltrække fugt til hygiejniske brug. Den fastgøres til tamponen under fremstillingsprocessen for sikker fjernelse. Styrken af snoren og fastgørelse testes som en del af vores testrutiner, der udføres, før du finder tamponerne på butikshylderne.

Plastomslaget: 

Plastomslaget er fremstillet af syntetiske polymerer (polyethylen  , polypropen) for at sikre optimal beskyttelse mod tilsmudsning (støv, snavs) og fugt samt for at bevare tamponens form. Det forhindrer også tamponen i at udvide sig, hvilket gør den lettere at indføre, når du bruger den. Vi er konstant på udkig efter mere bæredygtige muligheder, der giver den samme ydeevne.