Varemærket o.b.®

Billede af to kvinder i badedragt, der holder hans hånd. Billedet er gammeldags og illustrere den kvindelige revolution.

Der var engang ...

Føler du, at der er dage, hvor du ikke kan gøre, som du vil? Dage, hvor du ikke kan svømme eller må dyrke mindre sport eller måske må lade den nye stramme kjole hænge i skabet? For mange år siden havde piger færre valgmuligheder. Heldigvis for dig er det helt anderledes i dag! Læs om, hvordan o.b.® startede – hvordan en kvinde, som var gynækolog og passioneret svømmer, spillede en vigtig rolle for opfindelsen af tamponen.

Få mere information

Kvalitet, som du kan stole på

Hvad er det, der gør o.b.® tamponer til noget særligt? o.b.® tamponer er en del af flere millioner pigers og kvinders liv. De stoler på den kvalitet, som o.b.® tilbyder, og vi gør en stor indsats for at leve op til deres tillid. Vi er meget omhyggelige med alle de produkter, vi udvikler – især de produkter, der er direkte knyttet til din krop og din sundhed.

Få mere at vide
Billede af to kvinder, en ældre på venstre side og en yngre på højre side. Billedet illustrerer historien af o.b. og vi har bidraget til at øge livskvaliteten i mere end 60 år.

o.b.® – en kvindes bedste ven i mere end 65 år

Der er sket utrolig meget siden de første o.b.® tamponer så dagens lys! Livet er helt anderledes end det var for 65 år siden. Hvordan var det før piger havde smartphones eller surfede på internettet? Før de kunne købe tamponer? Hvordan har o.b.® været med til at give piger og kvinder en bedre livskvalitet i årenes løb?

Tag med på vores rejse

Bæredygtighed

Vores holdning er, at vi – som producerer flere milliarder tamponer hvert år – bør gøre en aktiv indsats for at værne om jorden.

Find ud af, hvordan vi gør det.