ProComfort™

Billede af to stykker O.B. ProComfort Normal og Super. Produktet har tre eller fire dråber blod, hvilket indikerer, at de er egnede til normal og kraftig menstruation.o.b.® ProComfort™ tamponer er designet med revolutionerende DynamicFit™ teknologi og et unikt, silkeblødt SilkTouch™ svøb, som giver dig den blødeste overflade og den nemmeste indføring, som o.b.® nogensinde har kunnet tilbyde. Det gør dem nemme og behagelige at anvende – selv på dage med let blødning, eller når du lige er begyndt at bruge tamponer.

Hvordan giver o.b.®  ProComfort™ ekstra komfort, samtidig med at de yder pålidelig beskyttelse?
  • o.b.® ProComfort™  har et unikt og blødt SilkTouch™ svøb, som glider let og er nem at indføre og fjerne og giver optimal komfort.
  • Den revolutionerende DynamicFit™ teknologi skaber 3D-udvidelse, der tilpasser sig din krop, når den er indsat, med de unikke sammenhaengende kanaler, der fanger væsken og effektivt hjælper med at føre den opad, så du føler dig sikkert beskyttet.
  • Snoede kanaler giver pålidelig beskyttelse: Væsken føres effektivt ind i tamponen.  


Hvornår er ProComfort™ det perfekte valg for mig? 

o.b.® ProComfort™ er nem at indføre og fjerne. o.b.® ProComfort™ Mini er særligt velegnet til begyndere, til dage med lettere blødning, til de fleste unge kvinder og til perioder, hvor man har lettere menstruationsblødninger end normalt, f.eks. når man bruger hormonelle præventionsmidler.  

Hvis du lige er begyndt at bruge tamponer, er o.b.® ProComfort™ Mini de bedste o.b.® tamponer til dig, da de er meget nemme at anvende. De er små, slanke, har en afrundet top og føles silkebløde takket være SilkTouch™ svøbet.  

Hvilket ProComfort™ produkt passer bedst til mig?

o.b.® ProComfort™ fås med forskellig sugeevne for at opfylde dit behov for beskyttelse, alt efter hvor kraftig din blødning er.

Find det produkt, der passer dig bedst, med vores  produktguide.